Студио „Стамополу“ се намира в нов ,лукзозен комплекс, разположен на първа линия море, точно срещу Северния плаж на Приморско. Комплексът разполага със собствен басейн, парко място, кафе, лоби бар.

Студиото е ново , луксозно обзаведено и се състои от голяма спалня, собствен санитарен възел, тераса, кухненски кът с керамичен плот , голям хладилник и кана за топла вода. Спалнята разполага също с климатик, голям LED телевизор, кабелна телевизия и безжичен интернет.

Ако търсите място, на което да можете да се насладите на простор и спокойствие, то вече сте намерили правилното място! Разположено едва на 50 метра от морския бряг и същевременно в комплекс , разполагащ със собствен басейн ,студиото „Стамополу“ Ви предоставя перфектните условия, за да изживеете Вашата лятна приказка!

Цената за студиото е 30 EUR на вечер.

*Студиото не е разположено в хотел „Арена“

  • Забележителности

    За любителите на природни забележителности, на територията на община Приморско, се намират световно известни и запазени природни резервати - "Водни лилии" и "Ропотамо", защитени територии като блатата "Аркутино" и "Стамополу", както и пясъчни дюни "Перла". Най-интересната част от културата е свързана с траките, техните представи и вярвания. Открити са 4 светилища, 12 долмени и над 10 могилни некропола. Най-забележителното място от култовите паметници е светилището "Беглик Таш", което олицетворява култа към Слънцето. Скалните образувания "Лъвската глава", фиордите и тюленовата пещера в Маслен нос.

  • Времето