Хотел „Арена“ е новообзаведен хотел с чисти и просторни стаи, разположен е в спокоен район, като същевременно е в непосредствена близост до центъра на града и всички забавления и атракции, които Приморско предлага. В съседство с него са разположени детски площадки, тенис кортове и лунапарк, а на 50 метра има охраняем паркинг.

Само 200 метра делят хотела от северния плаж, на чиято ивица се намира един от най-красивите плажове по Южното Черноморие - плаж „Перла“. Той е едно от малкото останали кътчета, където можете да се насладите на родното море в цялата му прелест, водата е плитка и винаги кристално чиста. На по- малко от 300 метра от хотела се намира и южния плаж на Приморско, който също се слави с простора и красотата си.

За любителите на водните забавления и силните усещания на 400 метра е разположен аквапарка, който с голямото си разнообразие от водни пързалки и атракциони може да Ви гарантира едно незабравимо изживяване.

На партерния етаж на хотела е разположена пицария с лятна градина, където гостите на хотела могат да се насладят на автентичните италиански пици на пещ, разнообразното менюто или просто да закусят и изпият сутрешното си кафе

За любителите на нощният живот Приморско предлага едни от най-добрите възможности за нощен живот и клубни забавления. Не случайно градът получи приз за „Парти град“ на годината.

Заповядайте в хотел „Арена“, ние ще се погрижим почивка Ви да се превърне в едно незабравимо преживяване.

  • Забележителности

    За любителите на природни забележителности, на територията на община Приморско, се намират световно известни и запазени природни резервати - „Водни лилии“ и „Ропотамо“, защитени територии като блатата „Аркутино“ и „Стамополу“, както и пясъчни дюни „Перла“. Най-интересната част от културата е свързана с траките, техните представи и вярвания. Открити са 4 светилища, 12 долмени и над 10 могилни некропола. Най-забележителното място от култовите паметници е светилището „Беглик Таш“, което олицетворява култа към Слънцето. Скалните образувания „Лъвската глава“, фиордите и тюленовата пещера в „Маслен нос“.

  • Времето